söndag 13 december 2009

Länge leve internet och veckan som gått











Pappan ute ur huset = inget internet. Mamman lider. I värsta fall kan det vara på det sättet ett par veckor till. De är långsamma de där leverantörerna. Det är iaf orsaken till den bristfälliga uppdateringen från Mitt i Västerort.

Så, lite från veckan som gått:
- härlig lunch och fika har intagits i city/söder med den gravida, den nyförälskade, den nyförlösta och nytillskottet lillprinsen.
- barnvagnsramp har byggts. På 2,5 h inhandlade och snickrade pappa/morfar A en mkt proffsig ramp upp till huset. Enormt imponerande. Som tack fick han en lunch en en köpp innan det bar norrut igen. Kan man annat än älska den generationen ;)
- mamman har förlustat sig ett dygn i Gbg. Denna gång julfest med de tuffa reklamarna. Det bjöds traditionsenlig julkonsert i Tyska kyrkan med efterföljande middag och ohämmad dans. De få sovtimmarna spenderades på Hotel Avalon. Bra, bättre, bäst.
- Idolfinalen gick av stapeln. Erik vann rättvist och inte helt otippat men Calle bjöd bra motstånd. Till det micropopcorn.
- mammans dag, uppvaktande på sängen av pappan och Fröken J. Tydligen var mamman värd både iPhone, bloggdator, putter, snyftbok och familjekalender (ser fram emot RLC-masters nästa år). Dagen bjöd också en fasansfull Fröken J-incident, kalas för Stella star och avslutningsvis ett premiärbad i spat. Cousy värre!
- Fröken J har fått sitt rum iordningställt och sovit sin första natt ever i eget rum. Stort.
- ännu större, Fröken J tog sitt första steg idag!
- glögg och väldigt goda lussekatter och kolor i Spånga. Smör kan rädda allt!
- arbetsrummet har påbörjat sin förvandling...snart bombayblått.
- påringning och kaköverlämning som välkomnande från grannarna.

En helt vanlig vecka. Nu börjar en ny, gonatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar