torsdag 1 oktober 2009

Pappas bästa dag någonsin






Så var det dags! Pappa M fick praktisera pappaledig då mamma H försvann med tidigt morgontåg till Göteborg. Och vilken dag det blev!
Frukost med gröt klockan 07.30 följdes av en kort promenad med favvo Steffo som mirakulöst klarade sig från en p-bot för att sedan ta en längre ensam promenad runt ett ganska kallt Karlberg. J somnade direkt och stängde av i 30 minuter. Siktet var inställt på GAME i Västermalmsgallerian för inköp av Xbox liret Batman Arkham Asylum. När detta skrivs lever jag fortfarande i tron att jag skall kunna sätta tänderna i detta högtscorande spel efter Idol. Promenaden gick vidareäver bron till St Erikgatan 72 Cafet där M handlade frukost och snackande arkitektritade hus med ägaren. En dröm föddes!

J vaknade och förmiddagsmellanmålet smakade bra. Sedan bar det av hem för lek på parkettgolvet i dryga två timmar. Sedan åt J lunch innan vi återigen skyndade ut för, som vi trodde en lång promenad, men regnet ville annorlunda och tunnelbana till Slussen blev räddningen. Väl där en sväng till kontoret för speltest (kunde inte hålla mig när J sov) och snack med Carl. J vaknade och fick träffa en massa folk och det gillade hon massor. Speciellt Kamilla verkade ha en löjligt bra hand med barn.

Sedan en lång promanade genom Gamla stan till slottet och fotografering av J framför vakten innan vi kryssade fram på hat-gatan nr 1, Drottninggatan. Slank in på Åhlens och köpte present till J, hon fyllde ju 9 månader igår! Tunnelbana till St Eriksplan och lunch/middag för M på Günters, en dubbel Kabanoss, välsmakande. För första gången blev J lite kinkig och gröt väntade på Rörstrandsgatan. Sedan lek, lek, lek, lek för att följas av en tupplur för oss båda. M blev lite rädd att J somnade för kvällen så han väckte henne helt enkelt och fortsatte favoritleken för dagen, att rulla en Nike golfboll fram och tillbaka. Men J var trött och 200 ml välling senare placerade henne mitt i Carpe Diem drömmen där hon nu sover sött. Nu Idol, sen jobb, sen Xbox...om jag inte somnar. Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar